Informatie

Acryl:

Acryl is het oudste systeem dat gebruikt wordt voor het aanbrengen van kunstnagels. Door middel van een speciale vloeistof en acryl poeder ontstaat er een kneedbaar bolletje dat op de nagel wordt aangebracht. De nagel kan verlengd worden met sjablonen of tips. Het is natuurlijk ook mogelijk om de acryl op je eigen nagel aan te brengen. Acrylnagels zijn een zeer sterk product dat zeer geschikt is voor mensen die flexibele nagels hebben, of werk hebben waarbij de handen zwaar belast worden. Acryl nagels kun je laten aanbrengen in een kleur maar ook met een french manicure (wit randje) of een gekleurde french manicure.

 

IBX:

IBX is een product dat ontwikkeld is in Amerika, speciaal voor mensen met zwakke of beschadigde nagels. Maar ook als u nagel steeds splijt is IBX het product wat er voor zal zorgen dat uw nagels op natuurlijke wijze hersteld, stevig en flexibel wordt maar vooral mooi blijft. IBX is geen kunstnagel maar hersteld de natuurlijke nagel. IBX is het enige systeem (moleculair gezien)dat in staat is om in de bovenlaag van de nagelplaat te trekken en daar een netwerkverbinding aan te gaan waarbij het product alleen aan zichzelf hecht en daardoor optimaal resultaat biedt. Dit zorgt voor een flexibele sterke nagel die veel minder  snel zal breken. IBX is onzichtbaar en ook toepasbaar onder Gellak of Nagellak. Deze behandeling is toepasbaar voor iedereen, waarbij uw handen een visitekaartje voor uw (werk) zijn ongeacht u man of vrouw bent. Heeft u interesse neem gerust contact op voor meer informatie.

 

BIAB:

BIAB betekend letterlijk Builer In A Bottle. Zoals de naam al zegt is het een bouw gel in een flesje. BIAB werkt als een gel waarmee je ook je nagels kunt verlengen. BIAB is flexibeler dan acryl waardoor het een natuurlijke uitstraling heeft.

 

Fiber gel:

Fiber gel is een kunstnagel die wordt opgebracht met een penseel. Doordat er een vezel in de gel zit is hij heel sterk. Het heeft een mooie natuurlijke uitstraling.

 

Gellak:

Gellak zit qua sterkte tussen gewone nagellak en BIAB in. Het is geschikt voor sterke nagels of het wordt vaak ook over BIAB, acryl of fiber gel gezet. Gellak is net als gewone nagellak in heel veel kleuren te verkrijgen, gellak is de duurzame variant die langer mee gaat.

 

Nagelbijter:

Nagels van nagelbijters hebben een speciale behandeling nodig, elke nagelbijter is uniek. Dit omdat de nagel van nagelbijters meestal beschadigd zijn en door het bijten heel snel groeien. Allereerst wordt de nagel iets verlengd met de techniek custom blend. Vervolgens komt de nagelbijter elke week op controle om het bijten tegen te gaan. In deze controle wordt de nagel nagekeken op oneffenheden en kan de nagel gelakt worden. Is de nagel lang genoeg dan wordt hij verlengd met tips. De hele behandeling duurt ongeveer 3 maanden. Na 3 maanden bent u in de meeste gevallen van het nagelbijten af. Daarna kan er per 3 à 4 weken een afspraak gemaakt worden voor een nabehandeling. Na deze behandeling is ook IBX mogelijk om uw nagels weer in nature te herstellen.

 

Nailart:

Nailart kan op vele manieren toegepast worden, het mooiste effect krijgt u op een basislaag BIAB of gellak.

Dit kan door met de hand op de nagel te schilderen maar ook met stamps zodat de afbeelding op de nagel gestempeld wordt. Dan zijn er natuurlijk nog folie's, stikkers en verschillende verfproducten om uw nagels te versieren.

Zo zijn er binnen nailart oneindig veel mogelijkheden. Niet alle technieken worden in de salon toegepast. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn neem dan gerust contact op. Ook is het altijd handig een foto van wat je in gedachten heb te sturen.