Huisregels

Huisregels: Nagelsalon Bianca’s Beautiful Nails.

1.Er wordt bij Nagelsalon Bianca’s Beautiful Nails alleen op afspraak gewerkt.

2.Wij hanteren de volgende regels omtrent het verplaatsen en/of annuleren.

2a. Tot 48 uur van tevoren kunt u de afspraak kosteloos verplaatsen en/of annuleren.

2b.Vanaf 48 uur van tevoren breng ik €20,- annuleringskosten in rekening.

2c. Vanaf 24 uur van tevoren breng ik de volledige behandeling in rekening.

2d.De binnen 48 uur voor aanvang van de behandeling verplaatste afspraken kunnen niet meer kosteloos worden geannuleerd en treedt artikel 2.c in werking.

  1. Bent u meer dan 15 minuten te laat dan komt uw afspraak te vervallen en treedt artikel 2.c in werking.
  2. De betalingsmogelijkheden in de salon* zijn: Contant, Pin en Tikkie. Deze dienen direct na de behandeling te worden voldaan.
  3. Uit hygiënisch oogpunt en om een goede hechting van de kunstnagel te kunnen verzekeren, is het niet toegestaan te eten tijdens de behandeling.
  4. Het is niet toegestaan om tijdens de behandeling te roken.
  5. Op de behandeling geldt een garantie van 7 dagen. De garantie is alleen geldig als u de onderhoudstips goed in acht hebt genomen. Deze onderhoudstips vind u op mijn website.
  6. Bij de eerste behandeling dienen de nagels vrij te zijn van product. Wanneer het product niet door mij gezet is zullen er extra kosten in rekening gebracht worden voor het verwijderen ervan.
  7. Mocht er een schimmel of bacterie in de nagel worden geconstateerd, zal ik de behandeling staken en u doorverwijzen naar de huisarts.
  8. Vanuit veiligheidsoverwegingen is de minimumleeftijd in de salon 18 jaar.
  9. Om praktische redenen en om hechtingsproblemen te voorkomen, is het gebruik van een mobiele telefoon niet toegestaan tijdens de behandeling.
  10. De nagelsalon aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade die voortvloeit uit het feit dat de nagelsalon zich baseert op informatie verstrekt door de cliënt of onvoldoende informatie ontvangt met betrekking tot bijvoorbeeld ziekte, medicijngebruik, werkzaamheden en vrijetijdsbesteding.

*bij thuisbehandeling is de salon de locatie waar gewerkt wordt. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb